Ga naar de inhoud

Ben je aan het nadenken over een nieuwe keuken en zoek je de beste manier om je specifieke situatie met een expert te bespreken en advies te krijgen? Dan ben je bij Inhuis Keukens aan het juiste adres. Wij werken volgens het principe ”Eerst zien en dan ontwerpen”. Onze keukenexpert Alex komt bij je thuis langs en maakt op basis van je wensen een passend voorstel.

 

Alex Inhuiskeukens

Keukenadvies aan huis

Geen tijd om keukenshowrooms te bezoeken? Genoeg van hetzelfde verkooppraatje? Inhuis Keukens biedt de oplossing. Wij voorzien je van advies in je eigen vertrouwde woonomgeving.

Volgens het principe “eerst zien, dan ontwerpen” komen we je thuissituatie bekijken en inmeten. Deze informatie vertalen we naar een passend voorstel dat we presenteren in onze inspiratieruimte.

Met meer dan 30 jaar keukenervaring staan we klaar om je te helpen. Maak het je zelf gemakkelijk en plan direct een afspraak in.

  1. Advies aan huis (voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe)
  2. 30 jaar keukenervaring
  3. Geen voorrijkosten

Plan hier het adviesgesprek aan huis

Voordelen van keukenadvies aan huis

Persoonlijke aandacht

Een van de grootste voordelen van keukenadvies aan huis is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Alex komt bij je thuis langs en zal naar je wensen, behoeften en levensstijl luisteren. InhuisKeukens begrijpt dat elke huishouden uniek is stelt het ontwerp daarop af.

Optimale Ruimtebenutting

Keukenadviseurs hebben expertise in het maximaliseren van ruimte. Of je nu te maken hebt met een kleine keuken of een grote open ruimte, ze kunnen creatieve oplossingen bieden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Dit omvat slimme opbergoplossingen, ergonomische indelingen en gebruiksvriendelijke werkruimtes.

Expertise en Creativiteit

Het ontwerp van een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Alex zal rekening houden met het hele proces tijdens het koken, de positionering van apparatuur, en de logica van waar alles zich bevindt. Dit resulteert in een keuken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch in gebruik.

Materiaal en Apparatuuradvies

Bij het ontwerpen van een keuken zijn er talloze materialen en apparatuuropties om uit te kiezen. Dit is cruciaal voor de algehele uitstraling en gemak van je keuken. Wij begeleiden  bij het kiezen van duurzame materialen en hoogwaardige apparatuur die passen bij je behoeften en budget.

Waardeverhoging van je huis

Een goed ontworpen keuken kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Door te investeren in professioneel keukenadvies aan huis, ben je in staat om een keuken te creëren die niet alleen aan je behoeften voldoet, maar ook aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

Naadloze Coördinatie

Met InhuisKeukenadvies heb je één aanspreekpunt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Dit minimaliseert potentiële verwarring en zorgt voor een soepelere coördinatie tussen de verschillende fasen van het project.

Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.