Ga naar de inhoud
Boukje Martin in de afgelopen week

Om met een cliché in huis te vallen; een keuken kopen doe je niet dagelijks. En, wat zijn er ontzettend veel keukenzaken. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Inhuis keukens. Plezier beleven aan het kopen van een keuken zo zou je onze ervaring kunnen noemen. Met kennis en geduld werden we op een vakkundige manier meegenomen in de verschillende mogelijkheden.We zijn ontzettend blij met onze keuken en ook met de deskundige plaatsing. Kortom, een aanrader.

M van der Hagen 5 maanden geleden

Wij hebben onze keuken door Inhuis Keukens laten plaatsen. Door Alex is super goed meegedacht over de nieuwe indeling. Hierbij werd alle tijd genomen die nodig was. Heel fijn is dat er geen druk op je wordt gelegd van vandaag beslissen want anders etc etc, zoals bij andere keukenzaken vaak het geval is. Het eindresultaat is een prachtige keuken die tot in de puntjes is afgewerkt.

Daniëlle de Bruin 5 maanden geleden
Lydia Miedema 4 maanden geleden

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Inhuis Keukens! We hebben niet alleen een prachtige keuken bij hen gekocht, maar ze hebben hem ook nog eens vakkundig geplaatst. Het team bij Inhuis Keukens is echt creatief en heeft met een frisse blik naar de mogelijkheden gekeken. Ze hebben ons tijdens het hele proces uitstekend begeleid, waardoor alles soepel verliep. Wat ik ook heel fijn vond, was dat ze altijd goed bereikbaar waren voor vragen. Ze stonden altijd klaar om ons te helpen en onze zorgen weg te nemen. En de kers op de taart was de monteur die de keuken heeft geïnstalleerd. Hij heeft absoluut kwaliteit geleverd en ervoor gezorgd dat alles perfect op zijn plek stond. Al met al kan ik Inhuis Keukens van harte aanbevelen. Ze leveren niet alleen hoogwaardige keukens, maar ook uitstekende service en een geweldige klantbeleving. Als je op zoek bent naar een keukenleverancier die meedenkt en kwaliteit levert, dan is Inhuis Keukens absoluut de juiste keuze!

Bob Vos 4 maanden geleden

Onze keuken was ongeveer 30 jaar oud en omdat we niet wisten wat er allemaal onder en achter vandaan kwam hebben we besloten om het Complete pakket bij Inhuis Keukens af te nemen. In alles denken ze met je mee en ze hebben ook de flexibiliteit om tijdens het project dingen in overleg te veranderen omdat dit beter is voor het eindresultaat. We zijn er van overtuigd dat het uiteindelijke resultaat nog mooier is dan wat we in het begin besproken hadden, zonder dat dit voor ons extra kosten mee bracht.

Els en Joep Rynja 5 maanden geleden

Na ruim 20 jaar waren wij aan een nieuwe keuken toe. Via een goede recensie kwamen wij bij Alex van Inhuis Keukens terecht. Het ongedwongen, niet sturende eerste gesprek was al heel plezierig. Alex heeft heel veel kennis over stijl en materialen. Met deze ervaring en zijn geduld heeft hij ons steeds ideeën aangedragen zonder ook maar iets te pushen. We hebben goede keuzes kunnen maken. Alex is bij ons thuis geweest en heeft de tijd genomen om alles heel precies in te meten. Overall: - Heel plezierig contact tot en met de levering - Alex is een echte vakman - In onze moderne keuken past alles precies - Goede prijs-kwaliteitsverhouding!