Ga naar de inhoud
Alex Inhuiskeukens

Maak kennis met InhuisKeukens

Hallo, ik ben Alex van Dobbenburgh, oprichter van InHuiskeukens. Ik ben al meer dan 30 jaar actief in de keukenbranché en geniet hier iedere dag nog van.

Bij InHuisKeukens geloven we dat een keuken niet alleen een ruimte is om te koken, maar ook het kloppende hart van een huis – een plek waar families samenkomen, herinneringen worden gemaakt en heerlijke gerechten worden bereid.

Het ontwerpen van een functionele en esthetisch aantrekkelijke keukenruimte is van essentieel belang voor zowel het comfort als de waarde van je huis. Gelukkig is er een uitstekende optie beschikbaar om je te helpen bij het realiseren van de keuken van je dromen: professioneel keukenadvies aan huis.

  1. Antwoord op al je vragen
  2. Een 3D-ontwerp van je keuken
  3. Advies over de laatste trends

Voordelen van keukenadvies aan huis

Persoonlijke aandacht

Een van de grootste voordelen van keukenadvies aan huis is de persoonlijke aandacht die je krijgt. Alex komt bij je thuis langs en zal naar je wensen, behoeften en levensstijl luisteren. InhuisKeukens begrijpt dat elke huishouden uniek is stelt het ontwerp daarop af.

Optimale Ruimtebenutting

Keukenadviseurs hebben expertise in het maximaliseren van ruimte. Of je nu te maken hebt met een kleine keuken of een grote open ruimte, ze kunnen creatieve oplossingen bieden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Dit omvat slimme opbergoplossingen, ergonomische indelingen en gebruiksvriendelijke werkruimtes.

Expertise en Creativiteit

Het ontwerp van een keuken moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Alex zal rekening houden met het hele proces tijdens het koken, de positionering van apparatuur, en de logica van waar alles zich bevindt. Dit resulteert in een keuken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook praktisch in gebruik.

Materiaal en Apparatuuradvies

Bij het ontwerpen van een keuken zijn er talloze materialen en apparatuuropties om uit te kiezen. Dit is cruciaal voor de algehele uitstraling en gemak van je keuken. Wij begeleiden  bij het kiezen van duurzame materialen en hoogwaardige apparatuur die passen bij je behoeften en budget.

Waardeverhoging van je huis

Een goed ontworpen keuken kan de waarde van je huis aanzienlijk verhogen. Door te investeren in professioneel keukenadvies aan huis, ben je in staat om een keuken te creëren die niet alleen aan je behoeften voldoet, maar ook aantrekkelijk is voor toekomstige kopers.

Naadloze Coördinatie

Met InhuisKeukenadvies heb je één aanspreekpunt voor het hele proces, van ontwerp tot uitvoering. Dit minimaliseert potentiële verwarring en zorgt voor een soepelere coördinatie tussen de verschillende fasen van het project.

Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.