Ga naar de inhoud
Zwarte keuken extra mat

Inhuis Keukens de keukenspecialist in Drachten

Ben je op zoek naar de perfecte keuken voor jouw huis in Drachten? Dan ben je bij Inhuiskeukens gevestigd in Drachten aan het juiste adres. Als dé specialist in keukens in Drachten bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige keukens, van klassiek en tijdloos tot modern en eigentijds. Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en persoonlijke service staan wij garant voor een keuken die niet alleen voldoet aan al jouw wensen, maar ook perfect aansluit bij jouw leefstijl.

Wij komen bij jou thuis langs voor het eerste adviesgesprek en maken op basis van jou wensen een gepast 3D ontwerp.

 

Vele tevreden klanten gingen je voor

Sfeervolle keuken Leeuwarden
Strakke keuken Assen
Groene keuken
Kookeiland en kastenwand Haren

Keukenadvies Drachten, Wij komen bij jou thuis

1. Adviesgesprek bij jou thuis
  1. Onze keukenexpert Alex komt bij je langs voor een consultatie. Tijdens dit gesprek bespreekt Alex je wensen en vereisten voor de nieuwe keuken. Hij zal ook de huidige keukenruimte bekijken en nauwkeurige metingen verrichten.
2. 3D ontwerp van jou keuken

Onze keukenexpert Alex komt bij je langs voor een consultatie. Tijdens dit gesprek bespreekt Alex je wensen en vereisten voor de nieuwe keuken. Hij zal ook de huidige keukenruimte bekijken en nauwkeurige metingen verrichten.

3. Presentatie in onze inspiratie ruimte

Het ontwerp wordt vervolgens aan je gepresenteerd in onze inspiratieruimte in Drachten. Hier krijg je de kans om het ontwerp in een 3D-weergave te bekijken en eventuele aanpassingen door te voeren op basis van je feedback.

4. Uitvoering

Na goedkeuring van het ontwerp kan de uitvoering beginnen. Dit omvat onder andere het bestellen van materialen, het installeren van apparatuur en het voltooien van de installatie.

Strakke keuken Assen

De keukenspecialist in Friesland

Bij Inhuiskeukens begrijpen we dat een keuken meer is dan alleen een plek om te koken. Het is een belangrijk onderdeel van je huis waar je samenkomt met familie en vrienden, waar herinneringen worden gemaakt en waar je je thuis voelt. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar een compacte keuken voor je huis in Drachten of een luxe kookeiland, wij zorgen ervoor dat jouw droomkeuken werkelijkheid wordt.

Over Inhuis Keukens Drachten

Advies gesprek bij jou Thuis

Bij Inhuiskeukens geloven we in de kracht van persoonlijk contact en maatwerk. Daarom beginnen we altijd met een adviesgesprek bij jou thuis. Tijdens dit bezoek nemen we uitgebreid de tijd om de situatie te bekijken en alle mogelijkheden te bespreken. We voeren nauwkeurige metingen uit, zodat we een goed beeld krijgen van de beschikbare ruimte en eventuele specifieke wensen die je hebt. Op basis hiervan leggen we de basis voor een gericht en passend keukenontwerp dat perfect aansluit bij jouw behoeften en levensstijl.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Na het adviesgesprek bij jou thuis nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we het 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken, samen met een gedetailleerde offerte. Onze inspiratieruimte is speciaal ingericht om jou volop inspiratie te bieden. Met een uitgebreid assortiment aan fronten, werkbladen en andere materialen laten we je zien welke mogelijkheden er zijn en helpen we je bij het maken van de juiste keuzes voor jouw ideale keuken.

Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.