Ga naar de inhoud
Zwarte keuken in Groningen

Stijlvolle zwarte keuken in Groningen

In een nieuwgebouwde woning in Groningen pronkt deze stijlvolle zwarte keuken. Het zwarte extra matte front geeft de keuken een strakke uitstraling, perfect passend in de sfeervolle ruimte.

Het werkblad, vervaardigd uit keramiek in de kleur Basalt Black, vormt een prachtige harmonie met de keuken. Een ombouw herbergt de apparatuur, met hoogwaardige Pelgrim-apparaten, inclusief een inductiekookplaat van Gutmann met geïntegreerde afzuiging. Een keramieken werkblad is tijdloos, functioneel en duurzaam. Keramiek is hittebestendig, kras- en vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kan je qua uitstraling vele kanten op.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Donkere keukenwand
Zwarte keuken in Groningen
Stijlvolle keuken
Stijlvolle keuken Groningen
Keuken met stijl
Zwarte stijlvolle keuken
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.