Ga naar de inhoud
Strakke witte keuken

Strakke witte keuken in Zuidhorn

Ontdek deze prachtige, strakke witte keuken, geplaatst in Zuidhorn. De keuken straalt een opvallende extra matte afwerking uit. Het werkblad, vervaardigd uit gepolijst graniet in de kleur San Gabriel, vormt een prachtig contrast met het witte keukenfront.

De RVS-accenten van de Quooker, de spoelbak en de wasemkap voegen extra dimensie toe aan de keuken. De keuken is voorzien van hoogwaardige Bosch-apparatuur, waardoor deze niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel uitblinkt.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Strakke witte keuken
Keukenblad Zuihorn
Strakke keuken wit
Witte keuken strak
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.