Ga naar de inhoud
Lichte keuken met granieten werkblad

Lichte keuken met granieten werkblad

Deze mooie keuken en bijkeuken hebben wij geplaatst in De Meern. Het geheel loopt prachtig in elkaar over, zo kan een bijkeuken mooi aansluiten bij een keuken en vormt het één geheel.

De uitvoering is in Kashmir finemat met een vintage greep. Het werkblad van Graniet in Black Pearl geeft een mooi contrast met de kleur Kashmir, in deze keuken is voor een hogere spatplint gekozen. Een prachtige wijnkoeler van LIEBHERR en apparatuur van BOSCH maken het helemaal af.

Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Lichte keuken met granieten werkblad
Granieten werkblad
Wijnkoeler Liebherr
Keuken met granieten werkblad
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.