Ga naar de inhoud
Ruime keuken

Keuken in Eelde – Fenix Green

Stap binnen in deze keuken in Eelde, waar Fenix Green de hoofdrol speelt. Deze opvallende kleur, gecombineerd met een composiet werkblad in Delicato Crema, geeft de keuken een uniek karakter. Een boeiende mix van greeploze lades en handgrepen in carbon zorgt voor een speels contrast.

De kastenwand is slim ontworpen met een geïntegreerde koelkast, bakoven en apothekerskast voor optimale functionaliteit. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Bosch Home, Liebherr en Quooker, waardoor zowel stijl als functionaliteit samenkomen.

Dit resulteert in een prachtig eindresultaat dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch statement maakt. Een keuken met een eigenzinnig tintje, perfect voor wie durft te kiezen voor iets bijzonders.

Keukengreep
Keukenopstelling Eelde
Keuken Eelde
Groene keuken
Ruime keuken
Keuken werkblad
Keuken in Eelde
Groene keuken
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.