Ga naar de inhoud
Kookeiland en kastenwand Haren

Harmonieuze keuken in Haren

Stap binnen in deze prachtige keuken in Haren. De harmonieuze kleurencombinatie van Natur en Bianco geeft de keuken een frisse uitstraling. Het Delicato Crema (velvet) werkblad voegt een uniek effect toe aan het geheel. De slim ingebouwde wandkast met koel-/vriescombinatie en bakoven is een functioneel hoogstandje.

Bij het spoelgedeelte bevindt zich de vaatwasser, en de tegelwand erboven voegt een speels detail toe. Deze keuken vloeit naadloos over naar het woongedeelte, waardoor een compleet en stijlvol geheel ontstaat. Ontdek deze keuken, waar functionaliteit en esthetiek samenkomen.

Wil jij ook een prachtige nieuwe keuken voor in je nieuwe huis of bestaande huis? Wij komen bij je thuis langs en maken op basis van je wensen een 3D-ontwerp.

Kookeiland keuken Haren
Lichte keuken Haren
Keuken in Haren
Keuken Haren
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.