Ga naar de inhoud

Keuken met chique uitstraling

Wie durft eens iets anders? Een keuken hoeft niet groot te zijn, om een prachtige chique uitstraling te hebben. Deze zwarte keuken hebben wij in Meerstad geplaatst. Uitgevoerd in de kleur Carbon, met een mooi geaderd werkblad in Dekton, kleur is Kelya. Dekton is slijtvast, krasbestendig en bestand tegen hoge temperaturen. Niet voor niks is een Dekton werkblad steeds populairder aan het worden.

De spoelbak van Reginox (type Miami) in Gold, met bijpassende kraan van Quooker (Fusion square round) geven de keuken een unieke uitstraling. De bakoven van NEFF in Graphite Grey, past er helemaal bij.

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.