Ga naar de inhoud
Zwarte keuken zwart blad

Keuken in Paterswolde

Deze trendy matzwarte keuken, geplaatst in Paterswolde, straalt moderniteit uit. Zwart is niet alleen de kleur van het kastwerk, maar ook van de spoelbak, kraan en oven. Zelfs het werkblad, gemaakt van duurzaam “Dekton” materiaal, is in deze elegante tint uitgevoerd. Ontdek hieronder de foto’s van dit keukenproject in Paterswolde.

Ons creatieve keukenproces begint bij jou thuis. Door je ruimte eerst zelf te ervaren en aandachtig naar jouw wensen te luisteren, ontwerpen we vervolgens een op maat gemaakt 3D-ontwerp. Bij ons staat centraal ‘’eerst zien dan ontwerpen’’

Trendy mat zwarte keuken

Zwarte keuken zwart blad
Zwart dekton werkblad keuken
Keuken zwarte spoelbak zwarte kraan
Keuken dun werkblad zwart
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.