Ga naar de inhoud
Keukenwand Roden

Keuken in Roden: Een Mix van Materialen en Kleuren

Voor deze klanten in Roden hebben we een unieke keuken ontworpen, waar verschillende materialen en kleuren samenkomen. Het keramieken werkblad, in de elegante kleur Sofia Cuprum, met aansluitend een bar blad in eiken antiek.

De hoge kasten zijn vervaardigd uit Sherwood Park, terwijl het spoel- en kookgedeelte is uitgevoerd in de kleur Stone Finemat, wat een prachtig contrast creëert. De apparatuur is van Neff, en de Quooker in RVS voegt de finishing touch toe.

Wil je ook een keuken die perfect aansluit op jouw wensen? Wij staan wij voor je klaar. We komen graag bij je langs, creëren een 3D-ontwerp op basis van jouw voorkeuren, en bespreken dit vervolgens samen met jou in onze inspiratieruimte in Drachten. Ontdek de mogelijkheden voor jouw ideale keuken.

Handgrepen keuken Roden
Keukenopstelling in Roden
Keuken in Roden
Keuken in roden geplaatst
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.