Ga naar de inhoud
Mat zwarte keuken stoere greep

Keuken in showroom DutzFloors

Ontdek de elegantie van een volledig zwarte keuken, in de showroom van DutzFloors. Als specialist in eikenhouten vloeren laat DutzFloors zien dat de combinatie van een eikenhouten vloer en keuken een uitstekende keuze is.

Deze keuken straalt moderniteit uit, met een volledig zwart design, van kasten tot werkblad en kraan. Het kookeiland pronkt met een zwart composieten werkblad in de verfijnde kleur Negro Tebas. Uitgerust met hoogwaardige Bosch-apparatuur, inclusief een ingebouwde volautomatische koffiezetter, deze keuken bevat veel functionaliteit en stijl. De stoere grepen en het schoon metselwerk tegen de hoge kastenwand voegen karakter toe aan het geheel.

Wil je ook een mooie keuken en deze combineren met een houten vloer? Inhuiskeukens en Dutzfloors staan voor je klaar om er een prachtig geheel van te maken.

Keuken showroom Dutzfloors
Stoere keuken Dutzfloors showroom
Stoere zwarte keuken
Mat zwarte keuken stoere greep
Silestone negro composiet
Bosch inductiekookplaat
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.