Ga naar de inhoud
Houstructuur keuken

Keuken in boerderij in Gasteren

Een prachtige oude boerderij in Gasteren, is de locatie waar wij deze keuken hebben geplaatst. Nog vele mooie oude details zijn hier bewaard gebleven, zoals de oude binten.

De keuken is uitgevoerd in de kleur City Nature Oak, een mooie hout structuur met een verticale nerf. Het werkblad van Keramiek (Nero Silk), geeft een mooi contrast met de lichte kleur van de keuken.

Keramiek heeft een tijdloze en stoere uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens functioneel en duurzaam. Het is hard materiaal, waterdicht, hittebestendig en kras- en vlekbestendig. Er is gekozen voor apparatuur van NEFF, een Quooker in Messing Patina. Boven het werkblad zijn “oude” tegeltjes geplaatst, de sfeer die hoort bij een boerderij.

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Keuken met houtstructuur
Keuken in Gasteren
Houstructuur keuken
Keuken houtstructuur
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.