Ga naar de inhoud
Riante keuken Zuidhorn

Keuken met Kookeiland in Zuidhorn

Wat een plaatje, deze keuken hebben we geplaatst in het sfeervolle Zuidhorn. Uitgevoerd in Sherwood Black in een verticale opstelling, met als eyecatcher een riant kookeiland. Het werkblad van gepolijst Keramiek in de warme kleur Delicato Crema voegt een luxe touch toe.

Met overvloedige opbergruimte, zowel in de wandkast als het kookeiland, is praktisch gemak gegarandeerd. De hoogwaardige BOSCH-apparatuur, waaronder de indrukwekkende inductiekookplaat met Glassdraft, maakt deze keuken niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook functioneel top-notch. Klaar om culinaire hoogstandjes te bereiden in stijl.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Keuken met Kookeiland Zuidhorn
Keuken in Zuidhorn
Keukenopstelling Zuidhorn
Keuken Zuidhorn
Riante keuken Zuidhorn
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.