Ga naar de inhoud
Keuken in Assen

Extra matte witte keuken

Een mooi project in Assen, een keuken en bijkeuken ontwerpen en plaatsen. Ook de bijkeuken mag tegenwoordig een verlengstuk zijn van de keuken, overzichtelijk en opgeruimd. Zowel de keuken, als de bijkeuken, zijn uitgevoerd in White extra mat, met een kunststof werkblad in een licht grijze tint.

De apparatuur in carbon black van BOSCH, de zwarte Quooker en een spoelbak in Gun metal, geven een mooi accent aan deze keuken.

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Keuken in Assen
Spoelbak gun metal
Bijkeuken Assen
Keuken geplaatst in Assen
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.