Ga naar de inhoud
Keuken Meppel

Sherwood Black keuken in Meppel

In een prachtige oude woning in Meppel hebben we deze zwarte keuken geplaatst. De keuken is uitgevoerd in Sherwood Black, waarbij de nerf verticaal loopt. Een mooi contrast geeft het RVS-werkblad (richtingloos geborsteld), deze loopt mooi over in de spatplint.

Een roestvrij stalen werkblad is enorm duurzaam en 100% recyclebaar. Een RVS-werkblad is gemakkelijk te combineren met andere materialen en kleuren. Het nadeel van RVS is dat je er gemakkelijk vingerafdrukken op ziet en het niet krasbestendig is.

De afzuigunit van BOSCH is weggewerkt in een koof. De quooker heeft een RVS-model, die prachtig aansluit bij het werkblad.

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Keuken in Meppel
Keuken Meppel
Sherwood black keuken
Keuken RVS_werkblad
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.