Ga naar de inhoud
Zwevende kast in keuken

Keuken met Zwevende Kast in Surhuisterveen

In Surhuisterveen hebben we deze prachtige keuken geplaatst, uitgevoerd in de kleur Daylight Grey met een accent van Sherwood Bronx. Een zwevende kast creëert een elegante overgang en verbindt naadloos de woonkamer en eetkamer. De Quooker en rvs-afzuigunit van Novy, samen met de Bosch-apparatuur met rvs-accenten, maken deze keuken helemaal compleet. Dankzij de hoogwaardige apparatuur is het koken van een heerlijk gerecht een fluitje van een cent.

Of je nu droomt van een witte of zwarte keuken of juist iets heel anders wilt, wij staan klaar om een unieke keuken te creëren die perfect past bij jouw wensen en persoonlijke stijl.

InHuiskeukens, gevestigd in Drachten, werkt volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’. Wij bezoeken jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Quooker kraan
Keuken in Surhuisterveen
Keuken zwevende kast
Zwevende kast in keuken
Keukenwand sherwood grey
Keuken met zwevende kast
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.