Ga naar de inhoud
L-vormige keuken

Hoogglans witte keuken

Ontdek de naadloze harmonie van deze strakke keuken en de historische details van deze woning. In een beperkte ruimte hebben we een 3D-ontwerp gecreëerd dat de klant aangenaam verraste. Deze keuken, voorzien van alle gemakken, is het bewijs dat slim ontwerp zelfs in beperkte ruimtes mogelijk is.

De keuken, gehuld in de warme kleur Umbra Finemat, voegt een gezellig karakter toe aan de ruimte. Verlichte planken in de nis voorkomen donkere hoeken en brengen extra sfeer.

Het richtingsloos geborstelde RVS-werkblad, dat naadloos overgaat in de spatrand en spoelbak, voegt een eigentijdse touch toe. Met apparatuur van Bosch, een Quooker-kraan en Fusion Square in RVS, is deze keuken een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Werkblad keuken
L-vormige keuken
Keuken in smalle ruimte
Spoelbak keuken
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.