Ga naar de inhoud
Klassieke keuken wit kaderfront

Landelijke keuken Drachten

Ontdek de charme van onze witte landelijke keuken, geplaatst bij de familie van der Bij in Drachten. Met een wit kaderfront en elegante “vintage” knoppen straalt deze keuken tijdloze klasse uit. De blauw beschilderde tegels achter de kookplaat voegt een speels tintje toe.

Volledig uitgerust met Bosch-apparatuur en een Quooker, biedt deze keuken het beste van twee werelden: sfeer en moderne functionaliteit.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Klassieke keuken wit kaderfront
Landelijke keuken met zwarte knop
Landelijke keuken met bovenkastjes
Achterwand tegels beschilderd
Keuken Delfs Blaauw
Quooker round chroom
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.