Ga naar de inhoud
Landelijke keuken Drachten

L-vormige keuken in Drachten

Een keuken, geplaatst in Drachten, met een front die je tegenwoordig niet zoveel meer ziet, maar een hele mooie uitstraling heeft, landelijk maar toch strak. Hij is uitgevoerd in Daylight Grey en heeft een robuuste greep in Blaustahl.

De L-vormige opstelling heeft een koof boven de inductiekookplaat, met daarin verwerkt de afzuiging. Een aparte servieskast maakt het compleet. Om de ruimte optimaal te benutten, is ervoor gekozen om in de hoek uitzwenkbare draaiplateaus te plaatsen. Met de apparatuur van BOSCH is het plaatje compleet.

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Werkblad keuken Drachten
L-vormige keuken Drachten
Draaiplateau keukenkast
Landelijke keuken Drachten
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.