Ga naar de inhoud
Stijlvolle witte keuken

Lichte Keuken in Assen: Fris en Stijlvol

In Assen hebben we deze prachtige keuken geplaatst in de kleur Snow Finemat. In tegenstelling tot veel van onze andere keukens, waar we rvs-inzetprofielen gebruiken, hebben we deze keer gekozen voor Old Wild Oak. Dit geeft het volledige keukendesign een verrassend en uniek effect.

Het composieten werkblad in de kleur Polar White sluit perfect aan bij de rest van de keuken. Voor het koken en wokken van de lekkerste maaltijden is er een gaskookplaat met wokbrander van ATAG geplaatst.

Om deze keuken in Assen helemaal compleet te maken, hebben we hoogwaardige apparatuur van BOSCH en Quooker geïntegreerd. Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit in deze prachtige lichte keuken.

InHuiskeukens, gevestigd in Drachten, werkt volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’. Wij bezoeken jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Keuken met composieten werkblad

Stijlvolle witte keuken
Extra witte keuken
Witte keuken met stijl
Witte keuken in Assen
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.