Ga naar de inhoud
Keukenopstelling Annen

Keuken geplaatst in Annen

In een prachtige woonboerderij in Annen, hebben wij deze geplaatst.  Een mooie combinatie van de kleuren kashmir en Clay Dark, allebei in de uitvoering finemat.

Het kook-werkgedeelte is in kashmir, met een bovenkastje in Clay Dark. De kleur Clay Dark is ook gebruikt voor de apparatenkast, dit maakt het weer een geheel. Het werkblad is graniet, Black Sky (gepolijst). Deze keuken in Annen is verder uitgevoerd met BOSCH apparatuur en een Quooker.

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Keuken In Annen
Granieten werkblad keuken
Keukenopstelling Annen
Gepolijste granieten werkblad
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.