Ga naar de inhoud
Matte zwarte keuken

Mat zwarte keuken in Gorredijk

Deze prachtige extra matte zwarte keuken hebben we geplaatst in Gorredijk. De opstelling verdeelt de ruimte in twee kanten, waardoor het zowel ruimtelijk als een geheel oogt. Aan de ene kant vind je het kook- en spoelgedeelte, evenals de koelkast. Aan de andere kant bevindt zich de onderbouw vriezer en overvloedige kastruimte.

Het Granieten werkblad in de elegante kleur Black Sky (gepolijst), met een Gun Metal spoelbak, voegt een vleugje luxe toe. De gaskookplaat van Pelgrim, BOSCH-apparatuur, en de antraciete vlak schermkap van Novy geven deze keuken een prachtige uitstraling. De Quooker-kraan in Messing Patina maakt het plaatje helemaal compleet. Een keuken waar stijl en functionaliteit samenkomen.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Mat zwarte keuken
Matte zwarte keuken
Keuken mat zwart
Zwarte keuken
Keukenblad
Keuken in Friesland
Keuken kraan
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.