Ga naar de inhoud
Moderne keuken met kookeiland

Extra matte keuken met NEFF apparatuur

Moderne tijdloze uitstraling, zo mag je deze keuken omschrijven. Oosterwolde is de plaats waar deze moderne keuken staat. We hebben deze keuken geplaatst in een bestaande woning. Op basis van de wensen van de klant hebben we deze keuken voorzien van allerlei mooie snufjes.

De uitvoering is Carbon HPL-XT, dit heeft een extra matte uitstraling. Het werkblad heeft verschillende grijstinten. De apparatuur is van NEFF, type Quooker is Fusion Roud Black.

Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Moderne keuken
Moderne matte keuken
Keuken modern mat
Moderne keukens
Moderne keuken geplaatst
Moderne keuken met kookeiland
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.