Ga naar de inhoud
Strakke keuken Assen

Strakke keuken met kookeiland

In dit schitterende huis in Assen, waar oude details de sfeer bepalen, hebben we een strakke keuken ontworpen en vakkundig geplaatst.

Na een grondige analyse van de woning hebben we een 3D-ontwerp gecreëerd, besproken in onze showroom in Drachten. Samen met de klant hebben we materialen gekozen die de basis vormden voor deze prachtige keuken. Het eiland is uitgevoerd in White Finemat, met een schitterend composiet werkblad gepolijst in de kleur Frosty White. Naast het eiland hebben we een kastenwand gerealiseerd in Sherwood Black, met een compacte oven en magnetron van Bosch in Carbon Black.

Deze keuken voegt op elegante wijze moderne stijl toe aan het karakter van de woning in Assen. Ben je ook op zoek naar de perfecte keuken? Wij komen graag bij je langs om te ontdekken welke keuken perfect bij jouw wensen past.

Strakke keuken Assen
Keukenwand in Assen
Keuken in Assen
Kookeiland Assen
Keukenblad in Assen
Keuken geplaatst in Assen
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.