Ga naar de inhoud
Rode keukenopstelling

Rode keuken in Drachten

In Drachten hebben we deze unieke keuken geplaatst die meteen in het oog springt. Bij het betreden van de woning trekt de keuken direct de aandacht. Deze moderne en strakke keuken is uitgevoerd in de opvallende kleur Dekor Rot. De keuken is verder voorzien van verschillende roestvrijstalen details, zoals strakke handgrepen en apparatuur met een moderne uitstraling. De keuken is uitgerust met hoogwaardige Bosch-apparatuur en heeft een kunststof blad verwerkt in de nis, wat het geheel compleet maakt.

Als je op zoek bent naar iets anders, een keuken die echt opvalt, dan is deze rode keuken een gewaagde en stijlvolle keuze. Neem contact met ons op en ontdek hoe we een unieke keuken kunnen creëren die perfect past bij jouw wensen en persoonlijke stijl.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Rode keuken
Rode keukenwand
Rode keukenopstelling
Rode keukens
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.