Ga naar de inhoud
Warme kleur keuken

Keuken met warme tint

Deze keuken in Drachten straalt warmte uit dankzij het gebruik van warme tinten, wat resulteert in een sfeervol geheel. De keuken is uitgevoerd in de kleur Kashmir Finemat en heeft een prachtig kunststof werkblad dat doorloopt in de spatrand.

De apparatenkast voegt een mooi contrast toe aan de keuken met zijn kleur Brown Steel en is voorzien van hoogwaardige Bosch-apparatuur. De Quooker, in de uitvoering Fusion Square Black, maakt deze keuken in Drachten helemaal compleet.

InHuiskeukens, gevestigd in Drachten, werkt volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’. Wij bezoeken jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Keukenwand warm accent
Keuken met warme tint
Warme kleur keuken
Keuken met warm accent
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.