Ga naar de inhoud
Sfeervolle keuken Leeuwarden

Praktische en elegante keuken

In Leeuwarden hebben we deze stijlvolle en praktische keuken geïnstalleerd, uitgevoerd in de kleur Lava met een finematte afwerking. Het composieten werkblad, in de elegante kleur Perly Velvet, is voorzien van een spoelbak in Ohio Midnight Sky en een Quooker Fusion Square in het zwart, wat de keuken tot in de puntjes compleet maakt.

Boven de inductiekookplaat van BOSCH is een plafond afzuigunit van Novy geplaatst, de Pure Line Compact in het wit met ledverlichting. Alle andere apparatuur in de keuken is ook van BOSCH.

Ben je ook op zoek naar een stijlvolle keuken voor jouw woning? Wij komen graag bij je langs, creëren op basis van jouw wensen een passend 3D-ontwerp, en brengen stijl en functionaliteit samen in jouw keuken.

Stijlvolle keuken Leeuwarden
Keukenwand in Leeuwarden
Stijlvolle keukens Leeuwarden
Sfeervolle keuken Leeuwarden
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.