Ga naar de inhoud
Stoere keuken Drachten

Keuken met krachtig en uniek karakter

Ontdek de krachtige uitstraling van deze keuken, speciaal ontworpen voor klanten in Drachten die op zoek waren naar een robuuste look. Inhuiskeukens creëerde een 3D-ontwerp als basis voor de realisatie van deze keuken.

De stoere afwerking in Urban Wild Oak Parelmat geeft de keuken een eigentijdse uitstraling. De toevoeging van zwarte gietijzeren grepen versterkt het robuuste karakter. De kastenwand, uitgevoerd in Diffuus glas met een industriële zwarte stijl, vormt een prachtige combinatie met de rest van de keuken.

Het keramieken werkblad in de kleur Cinere maakt het geheel compleet. De subtiele Novy Pure Line Compact afzuigunit, in het wit, is slim geïntegreerd in het plafond boven de Bosch inductiekookplaat

Stoere keuken Drachten
Urban oak keuken
Kastenlade Drachten
Keukens Drachten
Stoere keukens Drachten
Afzuigunit keuken Drachten
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.