Ga naar de inhoud
Keuken in Gieten

Kookeiland met keukenwand

Ontdek de strakke elegantie van deze keuken, welke we geplaatst hebben in Gieten. Een opvallend kenmerk van deze keuken is het gebruik van twee kleuren fronten: Terra Grey finemat en White finemat. Deze combinatie creëert een speels en eigentijds effect.

De wand, waarin de hoogwaardige apparatuur is geïntegreerd, is voorzien van de kleur Terra Grey. Naast de geavanceerde apparaten biedt deze wand ook veel opbergruimte. Het kookeiland, uitgevoerd in de kleur White, vormt een harmonieus contrast. Het keramieken werkblad in de kleur Basalt Black voegt niet alleen stijl toe, maar biedt ook duurzame functionaliteit.

De inductiekookplaat van Gutmann, type Fonda, en de hoogwaardige apparatuur van Bosch en Quooker, type Fusion Square, maken deze keuken in Gieten compleet. Bereid de lekkerste maaltijden met gemak en stijl in deze perfect uitgebalanceerde keuken

Kookeiland in Gieten
Keukenwand in Gieten
Keuken in Gieten
Keukenopstelling Gieten
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.