Ga naar de inhoud
Keuken Zwolle

Unieke Stijl en Functionaliteit

In Zwolle hebben we deze strakke keukenopstelling geïnstalleerd. De keuken straalt in de unieke kleur Just Grey Finemat, wat een zeldzame en eigentijdse keuze is. Het gepolijste composieten werkblad in de kleur Marengo vormt een prachtig contrast met de kastkleur, en dezelfde composieten materiaal is gebruikt voor de spatplint.

Voor de afzuiging is gekozen voor een plafondunit van Novy, subtiel verwerkt in een koof met speelse vakken. Het chroom van de grepen en de Quooker voegen een opvallend accent toe aan het geheel. De keuken is voorzien van hoogwaardige Bosch-apparatuur, waardoor stijl en functionaliteit naadloos samenkomen.

Op zoek naar een keuken die jouw unieke stijl weerspiegelt? Wij staan klaar om de perfecte keuken te creëren op basis van jouw wensen. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden voor jouw ideale keuken.

Keuken in Zwolle
Keukengreep
Keuken Zwolle
Keukenkraan keuken Zwolle
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.