Ga naar de inhoud
Strakke keuken

Strakke witte keuken Groningen

In het bruisende Groningen hebben wij deze prachtige strakke witte keuken geplaatst. Deze U-vormige keuken, met een tegenoverliggende kastenwand, is uitgerust met hoogwaardige Siemens-apparatuur. Het composieten werkblad in de elegante kleur Belgio Buxy, gepolijst voor extra glans, loopt subtiel door in de spatplint.

Een opvallend kenmerk is het verhoogde bargedeelte van eikenhout, wat ook terugkomt in de nis. Hierdoor ontstaat een naadloze overgang naar het woongedeelte. Deze keuken In Groningen combineert functionaliteit met een modern design, waardoor het niet alleen een kookruimte is maar ook een harmonieus onderdeel van de leefomgeving. Ontdek de perfecte samensmelting van stijl en gemak.

Witte keuken Groningen
Moderne keuken
Strakke keuken
Keukenblad
Moderne witte keuken
Strakke witte keuken
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.