Ga naar de inhoud
Kashmir keuken kleur

U-vormige keuken Drachten

Deze prachtige keuken in de warme kleur “Kashmir” is geplaatst bij de familie Dijkstra in Drachten. Het ontwerp wordt gekenmerkt door ronde mat zwarte knoppen en een elegant wit composieten werkblad. De U-vormige opstelling strekt zich uit tot in de woonkamer, waar het eindigt in een gezellig bargedeelte met ruimte voor twee krukken.

De kookplaat van het gerenommeerde merk Gutmann is voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem, wat resulteert in een strakke en gestroomlijnde uitstraling zonder de noodzaak van een opvallende afzuigkap aan de wand. Ontdek de foto’s van dit project hieronder.

Ons creatieve keukenproces begint bij jou thuis. Door je ruimte eerst zelf te ervaren en aandachtig naar jouw wensen te luisteren, ontwerpen we vervolgens een op maat gemaakt 3D-ontwerp. Bij ons staat centraal ‘’eerst zien dan ontwerpen’’

Keuken Kashmir kleur Drachten
Keuken geplaatst in Drachten
Kashmir keuken kleur
Drachten Keukens
Kookplaat met afzuiging
Kookplaat afzuiging
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.