Ga naar de inhoud
Hoogglans keuken met kookeiland

Strakke en stijlvolle keuken

Deze witte hoogglans keuken, geplaatst in Hooghalen, straalt stijl uit met zijn strakke, greeploze ontwerp en prachtige chroomdetails, zoals de Quooker en Bosch-apparatuur, evenals de inzetprofielen van de keuken. De opstelling tegenover elkaar, met spoel- en kookgedeeltes in het eiland en veel opbergruimte, zorgt voor een functioneel en modern ontwerp.

De oven en combimagnetron in de wandopstelling, samen met de nis, voegen een speels effect toe aan de keuken. Het unieke grijze gevlamde werkblad van kunststof maakt deze witte hoogglans keuken helemaal compleet.

Als je op zoek bent naar een strakke en stijlvolle keuken, dan is deze hoogglans keuken in Hooghalen een perfecte keuze. Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw ideale keuken kunnen realiseren!

Hoogglans keuken
Hoogglans keuken met kookeiland
Keukenlade in Hoogglans
Hoogglans keuken
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.