Ga naar de inhoud
Extra glans keuken

Hoogglans witte keuken

Ontdek een stralend witte keuken met extra glans, geplaatst in Oosterwolde. Het front is vervaardigd uit White Extragloss, wat de keuken een luxe en tijdloze uitstraling geeft. De keuken is slim ontworpen met een gezellig bargedeelte bij het kookeiland, waardoor je tijdens het koken al kunt genieten van een hapje en drankje.

Het werkblad, van composiet, in de elegante kleur Negro Tabas, straalt niet alleen klasse uit maar komt ook terug in de nis van de lange wand. Met overvloedige opbergruimte en hoogwaardige inbouwapparatuur van het merk NEFF, biedt deze keuken zowel stijl als functionaliteit voor het moderne huishouden

Wij plaatsen zowel keukens in bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Wij werken volgens het principe eerst zien dan ontwerpen. Wij komen bij je thuis langs en op basis daarvan maken we op basis van je wenen een 3D-ontwerp.

Witte hoogglans keuken
Extra glans keuken
Witte keuken met glans
Keukenlade
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.