Ga naar de inhoud
Kookeiland keuken Groningen

Keuken met Kookeiland in Groningen

Deze prachtige keuken, geplaatst in Groningen, straalt luxe uit met zijn kasten en kookeiland uitgevoerd in de kleur Carbon. De extra matte afwerking voegt extra exclusiviteit toe aan de keuken. Het kookeiland is voorzien van een verhoogd bargedeelte, extra dik gemaakt, wat zorgt voor een prachtig contrast en een speels effect. Zowel het werkblad als het bargedeelte zijn vervaardigd van HPL.

De hoogwaardige Bosch-apparatuur, de inductiekookplaat van Gutmann, en de Quooker maken deze keuken compleet. Of je nu droomt van een keuken met kookeiland of juist iets heel anders wilt, wij staan klaar om een unieke keuken te creëren die perfect past bij jouw wensen en persoonlijke stijl! Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Zwarte keuken Groningen
Keuken Groningen
Zwarte keuken in Groningen
Kookeiland keuken Groningen
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.