Ga naar de inhoud
Mat zwarte keuken rvs blad

Zwarte keuken in Haren

Ontdek de pracht van een matzwarte keuken in Nano Black, schitterend geplaatst bij de familie de Bruijn in Haren. Het opvallende roestvrijstalen werkblad voegt een strakke elegantie toe, naadloos geïntegreerd met de spoelbak in het eilandgedeelte.

Rond het kookgedeelte is een ombouw geplaatst langs de muur, inclusief een nis met houten plankjes aan het uiteinde. Deze ombouw is voorzien van een ABK Neerim plafondunit. Deze zwarte keuken is uitgerust met hoogwaardige Bosch-apparatuur en Quooker Flex. Deze keuken staat garant voor stijl en functionaliteit. Laat je inspireren door de foto’s van dit project en ontdek de tevredenheid van onze klant.

Volgens het principe ‘’eerst zien, dan ontwerpen’’, bezoeken wij jouw woning voor een situatiecheck en inmeting. Op basis daarvan maken wij een 3D-tekening en presenteren we jou een passend voorstel in onze inspiratieruimte.

Wij hebben van begin tot eind persoonlijke betrokkenheid, plezierig contact en oog voor detail meegemaakt. In combinatie met kwaliteit van materialen en werkzaamheden heeft dat ervoor gezorgd dat wij nu elke dag plezier hebben van een prachtige keuken.

Familie de Bruijn
Mat zwarte keuken rvs blad
Zwarte keuken met nis
rvs spoelbak een geheel werkblad
Quooker kokend water kraan
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.