Ga naar de inhoud
Zwarte keuken Marum

Zwarte keuken met houtstructuur

In Marum heeft Inhuiskeukens een prachtige zwarte keuken geplaatst, die een naadloze combinatie van twee unieke uitstralingen creëert.

De kastenwand, voorzien van apparatuur en grepen, onderscheidt zich door een verticale houtstructuur in Sherwood Black. Het greeploze kookeiland straalt elegantie uit in black extra mat, met een keramieken werkblad in Urban Grey. Het eiland heeft ook een hoogwaardige inductiekookplaat van het merk Gutmann, type Fonda. De keuken is compleet met topapparatuur van Bosch en een Quooker.

Deze zwarte keuken is een inspirerend voorbeeld van hoe je moeiteloos twee verschillende fronten kunt combineren. Als je op zoek bent naar een prachtige keuken voor jouw woning, staan we klaar om de perfecte keuken voor jou te realiseren. Ontdek meer en laat jouw keuken werkelijkheid worden.

Zwarte keuken Marum
Zwarte keuken
Sherwood black keukengreep
Zwarte keuken in Marum
Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.

Alex Inhuiskeukens

In twee stappen een ontwerp en prijs

Adviesgesprek bij jou thuis

Bij ons geldt: ‘’Eerst zien, dan ontwerpen’’. Onze eerste stap? Een bezoek bij jou thuis, waar we de situatie grondig bekijken en metingen verrichten. Zo leggen we de basis voor een gericht een passend keuken ontwerp.

Vervolggesprek in onze inspiratieruimte

Het vervolggesprek vindt plaats in onze inspiratieruimte. Hier presenteren we aan jou het 3D-ontwerp en de offerte. Onze inspiratieruimte is uitgerust met vele fronten, werkbladen en andere materialen om volop inspiratie op te doen.