Ga naar de inhoud

Witte keukens

Witte keukens hebben een magische eigenschap om ruimtelijkheid te creëren, zelfs in de kleinere ruimtes. De reflecterende eigenschappen van wit helpen licht te weerkaatsen, waardoor de ruimte helderder en luchtiger aanvoelt. Dit is vooral gunstig in keukens met beperkte natuurlijke verlichting of in compacte appartementen waar elke extra straal licht van onschatbare waarde is. Daarnaast is een witte keuken gemakkelijk te combineren met vrijwel alle kleuren en materialen. Je kan gemakkelijk een contrast creëren met bijvoorbeeld een composieten werkblad. Laat je inspireren door de vele prachtige lichte keukens die Inhuiskeukens geplaatst heeft.

Keukenlade in hoog glans

Verschillende witte keukens

Er zijn vele verschillende stijlen en ontwerpen van witte keukens. Welke witte keuken het beste bij je past is met name afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Moderne witte keuken

Een moderne witte keuken kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistisch design. Er wordt veelal gebruik gemaakt van hoogglans afwerkingen en gladde oppervlaken. Door te kiezen voor hoogglans wit in combinatie met greeploos design maak je de keuken al helemaal modern. Een witte hoogglans keuken is vaak prachtig om te combineren met een composieten werkblad.

Landelijke witte keuken

Een landelijke witte keuken is warm en uitnodigend. Je voelt je in een landelijke keuken direct helemaal thuis. Een landelijke keuken in de kleur wit past bij vele diverse woonstijlen, van traditioneel tot landelijk. Door te kiezen voor zachte crèmekleurige tinten wordt een gezellige sfeer aan de keuken toegevoegd.

Scandinavisch wit

Een Scandinavische witte keuken zorgt voor een ontspannen en rustige sfeer. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van natuurlijk licht. Een Scandinavisch witte keuken heeft een fris, licht en luchtig ontwerp. Vaak ook prachtige om te combineren met andere natuurlijke materialen zoals houten planken en houten vloeren.

Witte keuken

Witte keuken combineren met andere kleuren

Het combineren van een witte keuken met andere kleuren geeft mooie effecten. We geven een aantal voorbeelden voor kleurcombinaties die goed werken met witte keukens.

Wit met zwart contrast

Door te kiezen voor zwarte accenten in een witte keuken vorm je een gedurfd en modern contrast. Overweeg zwarte apparatuur, een zwarte kraan, zwarte handgrepen of natuur lijk een zwart aanrechtblad.

Neutrale tinten

Neutrale kleuren zoals grijstinten, beige en taupe vormen, passen uitstekend bij een witte keuken. Deze combinatie zorgt voor een rustig karakter. Je kan overwegen om deze kleuren te gebruiken op je muur en vloer, maar ook voor de accessoires in je woning.

Warme houttinten

Houten accenten voegen warmte en textuur toe aan witte keukens en kunnen een gezellige en uitnodigende sfeer creëren. Kies voor een échte warme eikenhouten vloer, een mooie eikenhouten tafel en andere natuurlijke materialen.

Witte keuken met levendige accentkleuren

Levendige kleuren voegen een vleugje persoonlijkheid toe aan witte keukens. Het mooiste is om te kiezen voor één of twee levendige kleuren, zoals smaragdgroen, rood, geel of marineblauw.

Alex Inhuiskeukens

Witte keuken kopen

Wil je een witte keuken kopen? Dit is zeker een goede keuze. Een witte keuken kost bij Inhuis keukens veelal tussen de 15.000 en 30.000 euro. Bij Inhuiskeukens komen wij bij jou thuis langs en stellen we op basis van je wensen de ideale keuken samen. Er zijn vele verschillende witte keuken prijzen, wat het totaal gaat kosten hangt met name af van de grootte en de inrichting van de keuken. Daarnaast heeft de apparatuur in de keuken ook veel invloed op de totale kosten van de keuken. Heb je een bepaald budget? Wij denken graag met je mee om je keukenwens te realiseren.

Ontdek de mogelijkheden bij Inhuis keukens

Wil je een prachtige witte keuken voor in je bestaande woning of nieuwbouwwoning? Wij komen bij je thuis langs en stellen op basis van je wensen een passend 3D-ontwerp op. Vervolgens nodigen wij je uit in onze inspiratie ruimte in Drachten en kan je al je vragen stellen aan onze keukenexpert.

Eigen service- en montageteam

Onze monteurs zijn experts in hun vak. Wij garanderen een vakkundige en zorgeloze installatie van jouw keuken.

3D-ontwerp op maat

Ontdek hoe jouw droomkeuken tot leven komt met ons unieke 3D-keukenontwerp.

Eerlijke en transparante prijzen

Ontdek transparantie in de opbouw van onze totaalprijzen. Onze keukens variëren doorgaans tussen de 15.000 en 35.000.

Meer dan 30 jaar ervaring

Sluit je aan bij de vele tevreden klanten die je voorgingen. Vertrouw op onze expertise; wij vervullen jouw keukendromen met plezier.